Vinaora Visitors Counter

498871
Today
This Week
All days
44
274
498871

19-02-2018 04:38

 

 

 

Biljarten

De kruising tussen wiskunde en een balsport. 

 

 

Wiskundige formules als hebben direct te maken met deze sport, die deel uitmaakt van het activiteitenprogramma van het Woldwijckcentrum in Hoogezand. Ik heb het natuurlijk over biljarten (carambolebiljarten om precies te zijn). Het is een spel waarin precisie, inzicht en concentratievermogen een zeer belangrijke rol spelen. Desalniettemin is het ontzettend leuk en ontspannend om te doen.

Het Woldwijckcentrum biedt huisvesting aan een biljartclub, die iedere donderdagmiddag meedingt in een clubcompetitie. Maar daarnaast biedt het wijkcentrum ook de gelegenheid aan recreanten, die bijvoorbeeld graag willen leren biljarten, om op een vaste middag in de week te komen spelen. Iedereen is welkom, en het betreft geen competitie en geen les. Het doel is een gezellige middag, waarbij de deelnemers elkaar spelenderwijs op een hoger niveau kunnen brengen. Deelname is vrijblijvend en de inleg per persoon per keer bedraagt € 1,25.

Dus wilt u in een ontspannen en gezellige omgeving bezig zijn met de biljartsport? Neem dan contact op en geef aan op welke middag(en) in de week u beschikbaar bent. U hoort dan zo snel mogelijk wanneer u kunt beginnen.

 

En indien u eerst wilt kijken hoe het er aan toegaat: elke maandagmiddag van 13.30 uur tot 16.30 uur staat er in de foyer van het Woldwijckcentrum een kleine groep enthousiaste heren volgens ditzelfde concept aan de biljarttafel.

Maandag  om 14.00 uur start wekelijkse recreatief biljarten Woldwijckcentrum.

 

Donderdag  om 13.30 uur start competitie biljartclub Woldwijckcentrum.