Vinaora Visitors Counter

480540
Today
This Week
All days
154
795
480540

23-11-2017 12:14

Huiswerkbegeleiding in Woldwijck Centrum

Bij genoeg aanmeldingen start vanaf september 2017 Saskia Zeevaart met huiswerkbegeleiding aan middelbare scholieren in het Woldwijckcentrum in Hoogezand.

Op maandag- en donderdagmiddag en op donderdagavond kunnen leerlingen er terecht voor een betaalbaar bedrag (10 dagdelen begeleiding voor 100 euro). Ook voor leerlingen buiten de wijk is dit toegankelijk. Haar insteek is dat huiswerkbegeleiding voor iedereen toegankelijk moet zijn. Minima kunnen een beroep doen op een bijdrage van de gemeente.

Saskia Zeevaart heeft een bestaand huiswerkinstituut Studiebegeleiding Leerlink in Veendam, waar ze mee stopt om in Hoogezand verder te kunnen gaan aan de Pleiaden 21. Zij is pedagoog en heeft ervaring als docent en zorgcoördinator in het voortgezet onderwijs. Saskia werkt in eerste instantie alleen, maar als het drukker wordt wil zij gaan samenwerken met een pool van vrijwilligers. Dit kunnen bijvoorbeeld gepensioneerde leraren zijn, of andere mensen die kennis en ervaring hebben met leerlingen van de middelbare school.

Voor leerlingen die het aankomende schooljaar examen moeten doen, beveelt Saskia huiswerkbegeleiding van harte aan. Gelijk een goede start maken is veel beter dan in januari schade te moeten inhalen. Alle cijfers tellen immers mee voor het schoolexamen en je bereidt je goed voor op het centraal examen. Ook voor brugklassers is het handig dat zij een goede start maken en leren leren en plannen. Meer informatie kunt u vinden op de website www.leerlink.nl of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.