Vinaora Visitors Counter

468867
Today
This Week
All days
89
89
468867

24-09-2017 12:24

 

Van naailes naar naaiclub

Er wordt al jarenlang naailes gegeven in het Woldwijckccentrum.
Nadat er even een terugloop te zien was in het aantal deelnemers, is dit het afgelopen jaar juist enorm toegenomen. De cursus zal vanaf 11 januari dan ook weer van start gaan op woensdagavond.

Daarnaast is er bij een “oud” deelnemer de vraag ontstaan om een naaiclub te gaan starten. Gewoon gezellig samen naaien zonder docent. Geen les maar natuurlijk is het logisch elkaar wel eens wat te helpen. De club is niet geschikt voor de beginner maar juist de naaister die al wat ervaring heeft.
De kosten voor het gebruik van de ruimte en de naaimachines bedragen € 22,00 per avond voor de hele groep. Deze kosten worden verdeeld over het aantal deelnemers. Wanneer we 10 deelnemers hebben is dit dus € 2,20 per avond.
Heb je/heeft u belangstelling om deel te nemen aan zo’n soort naaiclub, laat het dan weten. Stuur een e-mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld daarbij dan of er voorkeur is voor overdag of avond. Bij voldoende belangstelling kan dit leuke initiatief van start gaan.